Veelgestelde vragen

Vraag: hoe gebruik ik myimgs.org?

Antwoord

Hier lees je hoe je deze site gebruikt om afbeeldingen te uploaden, galerijen te maken en meer.

Niet-geregistreerde gebruikers kunnen gratis afbeeldingen uploaden naar deze site en krijgen een link naar de afbeelding.

Geregistreerde gebruikers kunnen afbeeldingen blijvend op deze site opslaan, afbeeldingen bewerken, afbeeldingen aan galerijen toewijzen, galerijen delen en nog veel meer.

1. Registreer je gratis op deze site met een geldig e-mailadres.

2. Bevestig je e-mailadres.

3. Log in met je nieuwe gegevens.

4. Upload een afbeelding naar MyIMGs.org. (Zorg dat je bent ingelogd, zodat de afbeelding in je account wordt opgeslagen.)

5. Maak een galerij door op "Galerij maken" te klikken.

6. Bewerk na het maken van je eerste galerij de afbeelding die je bij stap 4 hebt geüpload en voeg die toe aan de galerij. Je kunt veel galerijen maken en elke afbeelding aan meer dan 1 galerij toewijzen.

Hoeveel afbeeldingen kan ik gratis uploaden?

Een gratis account bevat maximaal 20 afbeeldingen en 100 MB opslagruimte, met afbeeldingen van maximaal 32 MB per stuk. Afbeeldingen die zonder account zijn geüpload, worden na een beperkte tijd automatisch verwijderd.

Wat is het verschil tussen een galerij en een album?

Een galerij is een verzameling afbeeldingen. Een album is een verzameling galerijen. Gebruik galerijen om je afbeeldingen te ordenen en albums om verwante galerijen te groeperen, bijvoorbeeld één album voor een reis met een galerij per dag. Galerijen en albums kunnen elk openbaar of privé zijn.

Hoe maak ik een album?

Log in, open je dashboard en klik op "Album maken". Geef het een naam en voeg er daarna je galerijen aan toe. Dezelfde galerij kan in meer dan één album staan.

Verwijderen jullie EXIF-gegevens en locatie uit foto's?

Ja. Locatie-, camera- en datumgegevens (EXIF) worden bij het uploaden uit elke foto verwijderd, zodat het bestand dat je deelt niet laat zien waar of hoe de foto is gemaakt. Foto's van een telefoon worden eerst goed gedraaid, zodat ze er hetzelfde uitzien als eerst.

Wat zit er in het Pro-abonnement?

Met Pro krijg je onbeperkte opslag (redelijk gebruik tot 50 GB per account), afbeeldingen van maximaal 96 MB per stuk en geen advertenties. Bekijk de actuele prijzen op de pagina met Pro-abonnementen.

Hoe zeg ik mijn Pro-abonnement op?

Open je accountpagina en zeg daar het abonnement op. Er worden dan geen nieuwe bedragen meer afgeschreven, en je Pro-toegang blijft actief tot het einde van de periode die je al hebt betaald.

Kan ik geld terugkrijgen?

Nee. Alle betalingen zijn definitief, ook voor ongebruikte tijd van een abonnement. Je kunt op elk moment opzeggen om toekomstige betalingen te stoppen.

Kan iedereen mijn afbeeldingen zien?

Iedereen met de directe link naar een afbeelding kan die bekijken, en galerijen en albums kun je op privé zetten. Upload niets wat je geheim wilt houden.

Hoe verwijder ik mijn afbeeldingen of mijn account?

Je kunt afbeeldingen op elk moment verwijderen vanuit je account. Wil je het hele account verwijderen, mail dan naar support@myimgs.org vanaf het e-mailadres van het account.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op.